Menu
Sluit

 

Financiële administratie

Leurs Adviseurs kan uw gehele financiële administratie verwerken. Hierbij gaan we uit van het invoeren van de fysiek aangeleverde gegevens, al dan niet per mail. Indien gewenst voeren we ook betalingen uit. Bovendien kunt u als ondernemer er voor kiezen om zelf aan de slag te gaan door de administratie deels of in zijn geheel zelf in te voeren. In beide gevallen voert Leurs Adviseurs de vereiste controles uit.

Met onze software is het mogelijk om tussentijds de stand van zaken te beoordelen en bij het afsluiten van uw projecten eenvoudig een degelijke nacalculatie uit te voeren.

Het verwerken van de administratie is vandaag de dag onderhevig aan grote veranderingen. Steeds vaker vindt een meer geautomatiseerde verwerking van gegevens plaats. Naast de software waarmee wij de traditionele boekhouding kunnen verzorgen beschikken we over een pakket waarmee de boekhouding automatisch kunnen laten plaatsvinden.

Bent u nog geen klant en wilt u meer informatie over bovenvermelde mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Contact

Leurs Adviseurs

Jan van der Heydenstraat 45
1223 BG Hilversum

T +31 (0)35 68 34 663

contact@leursadviseurs.nl